Sudedamosios dalys: kakavos masė, cukrus, kakavos sviestas, emulsiklis sojų lecitinas. DAUG SKAIDULINIŲ MEDŽIAGŲ. Šokolade kakavos sausųjų medžiagų – ne mažiau kaip 85 %. Gali būti pieno, glitimo, žemės riešutų ir kitų riešutų pėdsakų.
Alergenai: sojų lecitinas. Gali būti pieno, glitimo, žemės riešutų ir kitų riešutų pėdsakų.
100g maistinė vertė:
Energinė vertė: 2435 kJ/582 kcal
Riebalai: 49,6 g
--Iš kurių: sočiųjų riebalų rūgščių: 29,8 g
Angliavandeniai: 15,0 g
--Iš kurių: cukrų: 10,5 g
Baltymai: 10,0 g
Druska: 0,03 g
Šokolado laikymo sąlygos: laikyti sausoje vėsioje vietoje (nuo +15 iki +21 ˚C temperatūroje, esant santykiniam oro drėgnumui – ne daugiau kaip 75 proc.). Prekės negali būti laikomos tiesioginiuose saulės spinduliuose apšviestoje vietoje bei kartu su aštrų kvapą skleidžiančiais produktais.
Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės.