Stilinga šokolado pakuotė nepaliks abejingų – smalsieji smaližiai pakuotės viršuje galės matyti XIV a. naudotą Lietuvos valdovų antspaudą bei sužinoti, kad juodasis šokoladas su tradiciniais pagardais irgi jau skaičiuoja šimtmečius.
Kanapių sėklos – itin vertingos, jose yra daug cinko, magnio, kalcio, fosforo, geležies, skaidų, aminorūgščių.
Braškės – uogų karalienės, turtingos vitaminais, mineralais ir antioksidantais. Džiovintos šaltyje braškės lygiai taip pat kaip ir šviežios yra nepamainomos vitaminų ir mikroelementų šaltinis.
Šokoladas LIETUVA! Mylintiems juodąjį šokoladą ir istoriją!
» Daug skaidulinių medžiagų
» Šokolade kakavos sausųjų medžiagų – 75 %
» Vertingi priedai – kanapių sėklos ir liofilizuotos braškės
Sudedamosios dalys: šokoladas (kakavos masė, cukrus, kakavos sviestas, emulsikliai [sojų lecitinas, poliglicerolio poliricinoleatas]), kanapių sėklos (5 %), braškių granulės (5 %; gliukozės sirupas, cukrus, braškės (20 %), tirštiklis natrio alginatas). Šokolade kakavos sausųjų medžiagų – ne mažiau kaip 75 %. DAUG SKAIDULINIŲ MEDŽIAGŲ. Laikyti sausoje vėsioje vietoje (18±3) °C.
Alergenai: sojų lecitinas. Gali būti pieno, glitimo, žemės riešutų ir kitų riešutų pėdsakų.
100g maistinė vertė:
Energinė vertė: 2343 kJ / 565 kcal
Riebalai: 42,8 g
--Iš kurių: sočiųjų riebalų rūgščių: 24,8 g
Angliavandeniai: 30,6 g
--Iš kurių: cukrų: 24,2 g
Baltymai: 8,2 g
Druska: 0,10 g
Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės.