Prekių katalogas

Rūta Juodasis šokoladas 75% su kanapių sėklomis ir braškėmis "Lietuva" 90g.

  • Kraunamos nuotraukos
    2.20
    2.50 Sutaupykite 0.30
    Šią prekę turime sandėlyje.
    Į krepšelį 
    Lizingo skaičiuoklės
    • gf
    • ml
    Skaičiuojama...

    Norėdami papildyti saldumynų linijos „Lietuva“ gaminių seriją, pristatome naują, 75% kakavos turintį šokoladą su kanapių sėklomis ir braškėmis.
    Kruopščiai parinkti ir puikiai suderinti priedai leis atrasti mėgstamą skonį net išrankiausiam vartotojui. Kanapių sėklos ir liofilizuotų braškių granulės juodajame šokolade – saldžiarūgštis skonis ir malonus traškumas. 

    Gamintojas
    Rūta
  • Stilinga šokolado pakuotė nepaliks abejingų – smalsieji smaližiai pakuotės viršuje galės matyti XIV a. naudotą Lietuvos valdovų antspaudą bei sužinoti, kad juodasis šokoladas su tradiciniais pagardais irgi jau skaičiuoja šimtmečius.
    Kanapių sėklos – itin vertingos, jose yra daug cinko, magnio, kalcio, fosforo, geležies, skaidų, aminorūgščių.
    Braškės – uogų karalienės, turtingos vitaminais, mineralais ir antioksidantais. Džiovintos šaltyje braškės lygiai taip pat kaip ir šviežios yra nepamainomos vitaminų ir mikroelementų šaltinis.
    Šokoladas LIETUVA! Mylintiems juodąjį šokoladą ir istoriją!

    » Daug skaidulinių medžiagų
    » Šokolade kakavos sausųjų medžiagų – 75 %
    » Vertingi priedai – kanapių sėklos ir liofilizuotos braškės

    Sudedamosios dalys: šokoladas (kakavos masė, cukrus, kakavos sviestas, emulsikliai [sojų lecitinas, poliglicerolio poliricinoleatas]), kanapių sėklos (5 %), braškių granulės (5 %; gliukozės sirupas, cukrus, braškės (20 %), tirštiklis natrio alginatas). Šokolade kakavos sausųjų medžiagų – ne mažiau kaip 75 %. DAUG SKAIDULINIŲ MEDŽIAGŲ. Laikyti sausoje vėsioje vietoje (18±3) °C.

    Alergenai: sojų lecitinas. Gali būti pieno, glitimo, žemės riešutų ir kitų riešutų pėdsakų.

    100g maistinė vertė:

    Energinė vertė: 2343 kJ / 565 kcal
    Riebalai: 42,8 g
    --Iš kurių: sočiųjų riebalų rūgščių: 24,8 g
    Angliavandeniai: 30,6 g
    --Iš kurių: cukrų: 24,2 g
    Baltymai: 8,2 g
    Druska: 0,10 g