Sudedamosios dalys: cukrus, žemės riešutai, augaliniai riebalai (palmių, sviestmedžio), liesi pieniniai milteliai, karameliniai pieniniai milteliai (liesi pieniniai milteliai, cukrus, rafinuotas palmių aliejus, dažiklis E150c, antioksidatorius saulėgrąžų lecitinas, irisų kvapioji medžiaga, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga natrio citratas), kakavos masė, tirštiklis akacijų sakai, maltodekstrinas, kvapiosios medžiagos, dažikliai (titano dioksidas, geležies oksidas, kurkuminas), glajinės medžiagos (bičių vaškas, karnauba vaškas, šelakas), emulsiklis sojų lecitinas. Laikyti sausoje vėsioje vietoje 18±3°C.
Alergenai: sojų lecitinas, pienas ir jo produktai. Gali būti glitimo ir kitų riešutų pėdsakų.
100g maistinė vertė:
Energinė vertė: 2224 kJ/532 kcal
Riebalai: 31,3 g
--Iš kurių: sočiųjų riebalų rūgščių: 11,5 g
Angliavandeniai: 51 g
--Iš kurių: cukrų: 45,5 g
Baltymai: 11,7 g,
Druska: 0,09 g
Šokolado laikymo sąlygos: laikyti sausoje vėsioje vietoje (nuo +15 iki +21 ˚C temperatūroje, esant santykiniam oro drėgnumui – ne daugiau kaip 75 proc.). Prekės negali būti laikomos tiesioginiuose saulės spinduliuose apšviestoje vietoje bei kartu su aštrų kvapą skleidžiančiais produktais.
Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės.