Prekių katalogas

Rūta "Juodasis šokoladas 75% su kanapių sėklomis ir braškėmis" 90g.

  • Kraunamos nuotraukos
    2.50
    Šią prekę turime sandėlyje.
    Į krepšelį 
    Lizingo skaičiuoklės
    • gf
    • ml
    Skaičiuojama...

    Geros nuotaikos ir spalvų įkvėptas saldainių fabrikas „Rūta“ pristato Jums prabanga tviskančią 8 šokoladų liniją.
    Kruopščiai parinkti ir puikiai suderinti priedai leis atrasti mėgstamą skonį net išrankiausiam vartotojui. Susipažinkite su išskirtiniais šokoladais ir nepamirškite, kad skonis geriausiai atsiskleidžia ragaujant.

    Gamintojas
    Rūta
  • Kanapių sėklos ir liofilizuotų braškių gabalėliai juodajame šokolade – saldžiarūgštis skonis ir malonus traškumas.
    Kanapių sėklos – itin vertingos, jose yra daug cinko, magnio, kalcio, fosforo, geležies, skaidų, aminorūgščių.
    Braškės – uogų karalienės, turtingos vitaminais, mineralais ir antioksidantais. Džiovintos šaltyje braškės lygiai taip pat kaip ir šviežios yra nepamainomos vitaminų ir mikroelementų šaltinis.

    Šokoladai gerai nuotaikai! Atraskite savo skonį!

    » Daug skaidulinių medžiagų

    » Šokolade kakavos sausųjų medžiagų – 75 %

    » Vertingi priedai – kanapių sėklos ir liofilizuotos braškės

    Sudėtis: Sudedamosios dalys: šokoladas (kakavos masė, cukrus, kakavos sviestas, emulsikliai [sojų lecitinas, poliglicerolio poliricinoleatas]), kanapių sėklos (5 %), braškių granulės (5 %; gliukozės sirupas, cukrus, braškės (20 %), tirštiklis natrio alginatas). DAUG SKAIDULINIŲ MEDŽIAGŲ. Šokolade kakavos sausųjų medžiagų – ne mažiau kaip 75 %. Laikyti sausoje vėsioje vietoje (18±3) °C.

    Alergenai: sojų lecitinas. Gali būti pieno, glitimo, žemės riešutų ir kitų riešutų pėdsakų.

    100g maistinė vertė:

    Energinė vertė: 2343 kJ / 565 kcal
    Riebalai: 42,8 g
    --Iš kurių: sočiųjų riebalų rūgščių: 24,8 g
    Angliavandeniai: 30,6 g
    --Iš kurių: cukrų: 24,2 g
    Baltymai: 8,2 g
    Druska: 0,10 g

    Šokolado laikymo sąlygos: laikyti sausoje vėsioje vietoje (nuo +15 iki +21 ˚C temperatūroje, esant santykiniam oro drėgnumui – ne daugiau kaip 75 proc.). Prekės negali būti laikomos tiesioginiuose saulės spinduliuose apšviestoje vietoje bei kartu su aštrų kvapą skleidžiančiais produktais.