Visų pamėgtas šokoladas gali ne tik pradžiuginti, tačiau ir nustebinti nepriekaištingai parinktais pagardais. Saldainių fabrikas „Rūta“ kviečia mėgautis šokoladu, praturtintu visų pamėgtu imbieru.
Itin vertinamas prieskoninis augalas – imbieras – suteikia šokoladui aštroką poskonį ir gaivų aromatą.
Šokolade daug skaidulinių medžiagų – tai viena naudingiausių maisto sudedamųjų dalių.
– Papildytas vertinguoju imbieru.
– Šokolade kakavos sausųjų medžiagų – 75 %.
– Daug skaidulinių medžiagų.
Sudedamosios dalys: šokoladas (kakavos masė, cukrus, kakavos sviestas, emulsikliai (SOJŲ lecitinas, poliglicerolio poliricinoleatas ), džiovintas imbieras 5 % (imbieras, fruktozės-gliukozės sirupas, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis). 100 g – 2254 kJ / 542 kcal, riebalai – 43,5 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių – 26 g, angliavandeniai – 30,2 g, iš kurių cukrų – 26,6 g, skaidulinės medžiagos – 11 g, baltymai – 7,3 g, druska – 0,02 g. Šokolade kakavos sausųjų medžiagų – ne mažiau kaip 70 %. Daug skaidulinių medžiagų. Laikyti sausoje vėsioje vietoje (18±3) °C. Šokoladas gali pabalti, jei pažeidžiamos laikymo sąlygos, tačiau jo skoninės ir maistinės savybės galiojimo laikotarpiu nesikeičia. Saugoti nuo tiesioginių saulės spindulių.
Gali būti PIENO pėdsakų.
Maistingumas 100 g
Energinė vertė 2369 kJ / 567 kcal
Riebalai 43,1 g
Iš kurių: sočiųjų riebalų rūgščių 25,8 g
Angliavandeniai 30,5 g
Iš kurių: cukrų 26,9 g
Baltymai 7,4 g
Druska 0,02 g
Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės.