Prekių katalogas

Rūta "Liofilizuotos mėlynės su šokoladu 70% su stevija" 80g.

  • Kraunamos nuotraukos
    Lizingo skaičiuoklės
    • gf
    • ml
    Skaičiuojama...

    Saldainių fabrikas „Rūta“ pristato naują gaminį – liofilizuotos (džiovintos šaltyje) mėlynės, padengtos juoduoju šokoladu, pasižymi išliekančia ta pačia forma, tūriu, spalva, jose išlieka beveik visi vitaminai, išsaugomos aromatinės bei skoninės savybės, o tekstūra tampa puri ir traški. 70% kakavos šokoladas su stevijomis skirtas žmonėms, besirūpinantiems sveikata ir kūno linijomis. Šis šokoladas yra be sacharozės, papildytas natūraliais saldikliais – maltitoliu ir stevijomis, turi daug skaidulinių medžiagų, tinka diabetu sergantiems žmonėms. Saldžiarūgštis šių uogų skonis itin dera su juoduoju šokoladu. Šiose uogose gausu vitaminų ir skaidulinių medžiagų. Nėra pridėtinio cukraus, todėl išskirtinis skonis nustebins visko ragavusius saldumynų mėgėjus! 

    Gamintojas
    Rūta
  • Sudedamosios dalys: šokoladas su saldikliu (89%; kakavos masė, skaidulinės medžiagos [dekstrinas, inulinas, oligofruktozė], saldiklis maltitolis, kakavos sviestas, liesi kakavos milteliai, emulsiklis sojų lecitinas, saldiklis steviolio glikozidai, natūrali vanilės kvapioji medžiaga), liofilizuotos mėlynės (10%), glajinės medžiagos (tapijokų krakmolas, šelakas), kvapioji medžiaga. NEPRIDĖTA CUKRŲ. DAUG SKAIDULINIŲ MEDŽIAGŲ. SU SALDIKLIAIS. Šokolade kakavos sausųjų medžiagų – ne mažiau kaip 70 %. Produkto sudėtyje yra natūralių cukrų. Vartojant dideliais kiekiais gali sukelti viduriavimą.

    Alergenai: soja. Gali būti pieno, glitimo, žemės riešutų ir kitų riešutų pėdsakų.

    100g maistinė vertė:

    Energinė vertė: 1898 kJ / 453 kcal
    Riebalai: 32,9 g
    --Iš kurių: sočiųjų riebalų rūgščių: 19,4 g
    Angliavandeniai: 28,2 g
    --Iš kurių: cukrų: 5,8 g
    Baltymai: 5,1 g
    Druska: 0,01 g

    Šokolado laikymo laikyti sausoje vėsioje vietoje (nuo +15 iki +21 ˚C temperatūroje, esant santykiniam oro drėgnumui – ne daugiau kaip 75 proc.). Prekės negali būti laikomos tiesioginiuose saulės spinduliuose apšviestoje vietoje bei kartu su aštrų kvapą skleidžiančiais produktais.