Prekių katalogas

Rūta "Juodasis šokoladas 75 % su sėklomis" 90g.

  • Kraunamos nuotraukos

    Rūta "Juodasis šokoladas 75 % su sėklomis" 90g.

    2.20
    2.50 Sutaupykite 0.30
    Šią prekę turime sandėlyje.
    Į krepšelį 
    Lizingo skaičiuoklės
    • gf
    • ml
    Skaičiuojama...

    Geros nuotaikos ir spalvų įkvėptas saldainių fabrikas „Rūta“ pristato Jums prabanga tviskančią 8 šokoladų liniją. Kruopščiai parinkti ir puikiai suderinti priedai leis atrasti mėgstamą skonį net išrankiausiam vartotojui. Susipažinkite su išskirtiniais šokoladais ir nepamirškite, kad skonis geriausiai atsiskleidžia ragaujant. 

    Gamintojas
    Rūta
  • Juodasis šokoladas ir vertingas trijų sėklų derinys – skanėstas vertinantiems natūralumą.
    Itin vertingi priedai – moliūgų, saulėgrąžų sėklos ir linų sėmenys.
    Šokoladai gerai nuotaikai! Atraskite savo skonį!

    » Vertingų sėklų derinys – moliūgų ir saulėgrąžų sėklos, linų sėmenys
    » Daug skaidulinių medžiagų
    » Šokolade kakavos sausųjų medžiagų – 75 %

    Sudedamosios dalys: šokoladas (kakavos masė, cukrus, kakavos sviestas, emulsikliai [sojų lecitinas, poliglicerolio poliricinoleatas]), moliūgų branduoliai (9%), saulėgrąžų branduoliai (9%), linų sėmenys (9%). Šokolade kakavos sausųjų medžiagų – ne mažiau kaip 75%. DAUG SKAIDULINIŲ MEDŽIAGŲ. Gali būti pieno, glitimo, žemės riešutų ir kitų riešutų pėdsakų. Laikyti sausoje vėsioje vietoje (18±3) °C.

    Alergenai: sojų lecitinas. Gali būti pieno, glitimo, žemės riešutų ir kitų riešutų pėdsakų.

    100g maistinė vertė:

    Energinė vertė: 2381 kJ / 575 kcal,
    Riebalai: 45,5 g
    --Iš kurių: sočiųjų riebalų rūgščių: 22,7 g,
    Angliavandeniai: 23,5 g
    --Iš kurių: cukrų: 14,8 g
    Baltymai: 12,1 g
    Druska: 0, 05 g

    Šokolado laikymo sąlygos: laikyti sausoje vėsioje vietoje (nuo +15 iki +21 ˚C temperatūroje, esant santykiniam oro drėgnumui – ne daugiau kaip 75 proc.). Prekės negali būti laikomos tiesioginiuose saulės spinduliuose apšviestoje vietoje bei kartu su aštrų kvapą skleidžiančiais produktais.